duminică, 7 august 2011

Tu ce designer preferi?!

Dupa cum se stie, toti avem personalitati diferite. Asta este si unul dintre motivele pentru care suntem atat de curiosi sa cunoastem alti oameni, in fiecare zi, sa socializam.
Caracterul tau, se defineste, in mare parte, in primii sapte ani de viata, de aceia exista si zicala "cei sapte ani de acasa" - cel putin la mine in Moldova :), insa personalitatea se contureaza cu fiecare an, care trece, iar maturizarea caracterului, ca om, se vede, foarte bine si din tinutele pe care le adoptam in fiecare zi din viata noastra.
Imi place sa cunosc atitudini, personalitati noi. Pe langa faptul ca iti coloreaza viata, te ajuta foarte mult in conturarea propriei firi.
Te-ai gandit vreodata ce te face diferit fata de cel de langa tine, prin tinuta pe care o alegi sa o porti?
Nu stiu ce ma face diferita de toti oamenii, insa, stiu ca sunt o fire foarte complexa, care nu iubeste simplitatea lucrurilor, de aceia, probabil, oamenii din jurul meu si intamplarile de zi cu zi imi dau drept rezultat, felul meu de-a fi, care reiese si din item-urile pe care le port.
Intotdeauna o sa pledez pentru stilul sofisticat, elegant si sexi, iar ca designeri preferati, unul dintre ei, este clar Roberto Cavalli, un nume mare al modei din Italia. Ii urmaresc activitatea de foarte mult timp si iubesc ceea ce face.
Este dificil sa ai o personalitate simpla, insa este si mai greu sa ai o personalitate complexa.
Personalitatea duala a designerului italian Roberto Cavalli, reiese clar din colectiile sofisticate, pe care acesta le lanseaza in fiecare sezon.
Mai jos puteti vedea ultima colectie, de toamna-iarna 2011-2012. Enjoy it!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu