duminică, 26 septembrie 2010

Fashion Brunch septembrie 2010

Inca o vara a trecut si cu ocazia asta, am reinceput evenimentele de la Hotelul Novotel, cunoscute sub numele de "Fashion Brunch".
Din aceasta toamna, multe surprize va asteapta in cadrul acestor evenimente. Nu uitati sa treceti in agenda "Fashion Brunch-ul", un show, unde nu lipsesc fetele frumoase, designeri de renume din Romania, atmosfera frumoasa si, bineinteles, mancarea, retete culinare aparte, pregatite special pentru dumneavoastra.
Va astept pe 24 octombrie la un show pe cinste!



Am inceput in forta, cu Adriana Agostini, un designer de renume, cunoscut si apreciat, care urmeaza sa deschida si un magazin in Cocor.
Adriana a prezentat, rochii de seara, de cocktail, pentru toate femeile care sunt si vor sa fie deosebite.
Articolele sunt un manifest pro-feminitate, insinuand mai mult, prin pastel si motive, faptul ca femeile pot fi la fel de puternice precum barbatii, dar, in acelasi timp, sensibile.





Show-ul a continuat cu o prezentare de hainute pentru copii, semnata Alt Mod Design by Catinca Niculescu.
Alt Mod Design produce si comercializeaza confectii pentru copii, tinute de zi, de ocazie, paltoane si mantouri, uniforme scolare.





Multumesc Razvan pentru poze, Natural Paris pentru make-up, Gierre Management Events, Smart Top Models si Hotelului Novotel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu