luni, 31 ianuarie 2011

Fashion Brunch 23 ianuarie 2011

Duminica 23 ianuarie, incepand cu orele 14:00, a avut loc la Novotel, primul Fashion Brunch din acest an. Mihaela Carp si Adriana Goilav si-au prezentat colectiile in fata a unui public foarte cald si deschis.

Tudor Andrei si Lucica Codin de la “Clubul de dans sportiv Sportul Studentesc”, ne-au incantat privirile cu pasi de cha cha si rumba. Le multumim ca au acceptat invitatia noastra si ii asteptam si pe viitor.

Brosele Fashion Brunch au fost purtate cu succes de intreaga echipa organizatorica. Pe viitor sunt sigura ca le veti purta si voi cu mare drag. Multumesc Feliciei Toader pe aceasta cale.

De astazi veti putea gasi toate informatiile despre eveniment pe acest site.

Tombola despre care v-am vorbit pe blog http://moda-evenimente-tendinte.blogspot.com/ a avut foarte mare succes la public, castigatorii fiind foarte entuziasmati de premiile primite din partea noastra.

Multumesc Ana- Maria Panduru pentru make up si Valentin Nistor pentru hair. Am facut o echipa foarte buna impreuna si sper ca si pe viitor sa colaboram la fel de bine.

Multumesc fotografilor Florian Raducanu de la care am primit pozele si lui Stefan; nu-i stiu numele, dar promit ca o sa-l aflu.

Va astept pe 20 februarie la un eveniment spectacol Fashion Brunch with love!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu