joi, 28 octombrie 2010

Fashion Halloween!

Say Boo Hoo Hoo!!!!!
Halloween este o sarbatoare celtica, preluata de catre multe popoare din lumea occidentala, ea raspandindu-se in secolul XIX-lea prin intermediul imigrantilor irlandezi din Statele Unite ale Americii. Ea este sarbatorita in noaptea de 31 noiembrie. Numele provine din limba engleza, de la expresia Hallows' Even, numele sarbatorii crestine a tuturor sfintilor, tinuta de crestinii catolici si protestanti. Specific este dovleacul cioplit, care reprezinta lanterna lui Jack.



Fashion Halloween reprezinta arta costumului, purtat cu ocazia acestei sarbatori.
Am ales pentru voi, prietenele mele, cateva tinute, care pot constitui sursa de inspiratie pentru aceasta sambata si bineinteles, cateva petreceri, unde, aceste outfit-uri, pot fi purtate.
Prima tinuta este o rochie foarte eleganta, alba, care semnifica puritate, completata de acel coif din pene, care acopera o parte din fata. De fapt este un contrast puternic intre feminitate si salbatic ceea ce confera o senzatie de mistic.



Din imagine, cred ca este Regina Ghetii. Rochia de un albastru pal, din voal, pe tenul alb, da nastere unui outfit de gheata. Recomand aceasta tinuta fetelor cu tenul mai deschis, insa trebuie luat in calcul faptul ca machiajul are un rol foarte important.
Succes!



Aceasta tinuta este clar pentru toate fetele care au voie sa se joace cu chibriturile. Recomand creatia si celor care au un temperament mai copilaros, tinaresc si cred ca li s-ar potrivi de minune iubitoarelor de muzica rock. Ce ziceti?



Nu puteam sa uit de clasicul costum de vrajitoare, tinuta pe care o recomand femeilor care s-au saturat sa para cuminti si vor sa-si schimbe putin atitudinea si tuturor femeilor care se simt bine intr-un costum de acesta.







Orice tinua ati alege, nu este completa fara o petrecere pe masura asa ca va recomand Halloween in Silver Church! Dress Code: something weird!
Distractie placuta si... Boo Hoo Hoo!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu